Mascarpone-mansikkamaljatJos mulla olis enemmän tilaa keittiössä, ostelisin kaikenlaisia maljoja ja jälkiruokakulhoja, joihin voisi tehdä kerrosjälkkäreitä
Nam nam, tämä mangohyytelökakku oli yhtä parhaimmista hyytelökakuista, joita olen tehnyt. ) Makuna oli Valion uutuus mangotuorejuusto, mutta kakku ei mielestäni maistunut liikaa mangolta, eli jos olet suuri mangon ystävä, kannattaa laittaa kaksikin purkkia mangotuorejuustoa
Suomen monipuolisen ruokakulttuurin tunnusmerkeistä on makea leipä. Joululimppu, saaristolaisleipä tai mallaslimppu, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja koostumusta
Tupperware-esittelyn yhteydessä esittelijä teki suklaakakkua mikrossa. Kakun taikinan sekoittamiseen meni pari minuuttia ja valmista tuli kolmessa minuutissa mikrossa
Herkulliset alkupalat antavat esimakua juhlien tulevista herkkuruoista. Tein tänään testierän kylmäsavulohella maustettuja krustadeja ensi kuussa olevia häitä varten
Baileys-juustokakku - miten en ole aikaisemmin tajunnut tällaisen herkun olemassaolosta. Tänään oli aika korjata vääryys ja nuolla taikinakulho kesken laivonnan oikein antaamuksella
V. i. m. e. v. k. o. l. a. s. t. u. n. p. ä. r. ,. j. h. d. E. y. S. f. P. O. A. N. K. M. 2. 0. g. 1. /. 4. 5. (. c. ). -. F. z. B. &. D. 3. 7. L. ö. ". b. å. T. 9. 6. w. I. 8. '. W. C. x. %. H. q. G. Y. t l. d l
Ä. i. t. n. p. e. r. k. s. m. u. o. d. a. g. l. b. E. ä. v. /. K. y. j. H. ,. ". ö. h. (. O. L. -. ). 2. 6. 8. c. P. 0. G. C. '. 5. *. 4. M. S. 1. á. 9. 3. ½. F. V. A. Y. c m. d l
R. u. n. s. a. v. i. k. o. t. e. I. ä. l. ,. 5. p. m. h. O. d. g. H. y. r. j. 1. 0. K. L. A. S. T. ö. M. -. F. V. 2. E. b. P. 4. N. (. ). /. 3. c. 9. 6. 8. +. B. t l. d l
Kyllä se on niin, että lihapiirakka on kestosuosikkini, mitä tulee nakkikiskaruokaan. Nakkikiskalla tulee kuitenkin käytyä ehkä kerran vuodessa, jos silloinkaan, joten lihapiirakkavaje täytyy täyttää muin keinoin
R. a. k. s. t. u. i. n. p. r. o. l. m. e. v. j. h. E. ,. ). ä. S. y. d. K. D. -. b. g. ö. N. (. T. I. 3. 0. w. '. 7. 5. 1. 2. F. f. P. 4. 6. +. L. V. r k. d l. t l
E. D. I. T. 0. 8. 1. 2. r. e. s. p. t. i. ä. o. n. h. m. a. v. y. l. u. k. ,. j. b. g. M. B. -. ö. H. d. K. 5. P. 7. V. (. ). F. c. ½. 4. L. A. 3. f. ". " l. d l