Rahkainen raparperipiirakka inkinivääritwistillä, NAMM!
Jen & Nellys
Jen & Nellys
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 24 cm pyöreään piirakkavuokaan, kaksinkertaista ohje jos teet pellille
  • 2 dl sokeria (Tuunatussa versiossa 1,5 dl fariinisokeria-> väriltään astetta tummempi pohja!)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 125 g voita
  • 1 pieni kananmuna
  • 1 dl piimää
  • 2 pienehköä vartta raparperia (Itsepäisenä raparperifanina laitoin omaani ainakin 4 vartta, eikä haitannut lainkaan…)
  • 2 rkl sokeria (Tuunatussa versiossa 2 rkl fariinisokeria, joka oikeasti sopii tähän kuin nakutettu!)
  • 1 tl kuivattua inkivääriä
  • 1 prk rahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (tai 1/4 vaniljatangon siemenet)
  • 200 asteessa noin
  • 20-25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä ja pinta kullanruskea
  • 30-35 minuuttia Tsekkaa siis kypsyysaste oman uniisi mukaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.