Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Täällä ollaan, syödään ja kokataan, vaikka blogi onkin elänyt hiljaiseloa melkein 1½ kuukautta. Välillä vaan on hyvä vetää vähän happea ennen kun voi taas jatkaa siitä mihin jäätiin
Täten julistan tämän kinkkuvoileipäkakun maailman parhaaksi voileipäkakuksi. Tämä on tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämä on hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Viime viikonloppuna oli tuttavani häät. Sain suuren kunnian tehdä sinne kaikki tarjoilut (paitsi riisipiirakat, munavoi ja piirakoiden kaveriksi lohta, tulivat morsiamen vanhemmilta)
Moi. Tein eräälle tuttavalleni ylioppilasjuhliin gluteenitomia tarjottavia. Tämän piirakan rahkavoitaikina on helppo muuttaa gluteenittomaksi vain vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan jauhoseokseen
Tämän reseptin kehittäminen on pitkään ollut ns. työlistalla. Vuohelan Herkku lähetti alkukesästä testattavaksi pakkaamiaan Farina-tuotemerkin jauhoja, joten päädyin kokeilemaan lusikkaleipien tekemistä heidän tuotteitaan hyödyntäen
Jokunen kuva on tullut ns. ennakkomainoksena laitettua Facebookin puolelle tästä aiheesta ja muutamat ovat ohjeen perään jo kyselleet joten tässä tulisi ohjetta oikein vaihekuvien kera
P. ä. s. i. n. e. l. h. t. y. j. a. o. v. r. k. p. T. m. d. u. ,. O. (. 2. 0. 1. 3. ). Y. R. -. S. A. H. J. E. 5. g. ½. 8. 7. V. L. ö. K. 4. M. d l. t l