1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 2. Lisää jauhot siivilän läpi. 3. Sekoita varovasti tasaiseksi. 4. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle ja paista 220 asteessa 7 minuuttia
Tällä kertaa perjantaipulla on oikea klassikko, jota en muistaakseni ole leiponut pitkään aikaan. Luulen, että se oli odottaessani Mejaa, joka kohta täyttää puolitoista vuotta
T. ä. n. o. j. r. v. e. h. i. t. y. d. s. k. l. u. ,. a. p. ö. K. m. S. R. b. g. L. -. H. A. J. N. 3. 0. 1. 2. x. 5. V. (. z. ). P. O. 4. 8. c. k g. d l. t l
Tässä tulee hieman erilaisen mangojuustokakun ohje. Kakku ei suoranaisesti ole kakku vaan se paistetaan piirakkavuoassa kolmessa eri erässä mikä voi kuulostaa vaikealta muttei ole laisinkaan vaikeaa
Ihana hieman mutakakkua muistuttava kakkupohja ja mansikoita kruunaa näin sateisenkin kesän. Suomalaiset mansikat ovat parhaimmillaan, joten niitä kannattaa hyödyntää
Kakkublogit ja niiden mitä kauniimmat kakku-unelmat ovat ihania, ja varmaan maistuviakin. Tämä minun blogini ei ole kakkublogi, onneksi, sillä en missään nimessä pärjää muiden hienouksille
8 annosta POHJA 1/2 prk 125g maitorahkaa 125 g voita 2 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 1 tl leivinjauhetta TÄYTE 200 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita 1 pussi (150g) valion emmental raastetta tai muukin juusto toki käy oikein hyvin 3 munaa 1 prk (2dl) valion ruokakermaa 15% 1 dl maitoa 1/4 tl jauhettua mustapippuria 1/4 tl paprikajauhetta 1/2 dl tuoretta persiljaa tai kuivattua hieman vähemmän Sekoita maitorahka ja pehmeä voi
Vietin tänään synttäreitäni pienellä porukalla ja tein sitä varten. tämän ihanan juustokakun. Huomasin RuokaPirkka-lehdessä mainoksen Crème Bonjourin uudesta karpalotuorejuustosta ja sain siitä heti idean tehdä kakun synttäreilleni
Tämä juustokakku hurmaa valkosuklaisella maullaan. Pohja on täyteläisen vaniljainen ja raikkautta tähän kakkuun saat lisäämällä valkosuklaajuustotäytteeseen esimerkiksi punaviinimarjaa tai mustikkaa