Tämä on muuten tosi hyvä ja helppo suolainen tarjottava. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran juhliin. Ja poikkeavaa mukavasti, siitä suolaisesta piirakka tarjonnasta
Nyt ollaan jo lähellä maailman parasta lasagnea, ainakin minun mittakaavassa. Arkiruokien laajentaminen makaronilaatikosta ja jauhelihakastikkeesta jatkuu
Mitä Runebergin päivä on jo tiistaina. Miten sekin voi joka vuosi yllättää ja tulla niin nopeasti. Ei sillä että päivällä nyt olisi mitään merkitystä, mutta jos kerran vuodessa on mahdollisuus leipoa asiaankuuluvia herkkuja, niin pitäähän tällainen mahdollisuus käyttää hyväksi
Crème brûlée eli "poltettua kermaa" En tietenkään mitenkään ehtinyt kirjata crème brûlée- reseptiä tänne blogiin syntymäpäivieni jälkeen, ennen kun jo tein sitä uudestaan seuraavana viikonloppuna