sijalla olevan Pekoniin kääritty Koskenlaskija-juustolla täytettybroilerin. Melkein aina täyttäessä broilerin filettä on pekoni pakollinen elementti jolla filee saa hyvin sidottua kiinni, jolloin täyte pysyy sisällä
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
No tässä sitä tulee hyvinkin pelkistettynä, nimittäin broilerinrintafilettä ja riisiä olkaa hyvät. Broilerinrintafile on halkaistu keskeltä pituussuunnassa paistamisen nopeuttamiseksi
Nuiji rintafileet varovasti ohuiksi leikkeiksi voipaperin tai kelmun välissä. * 4 maustamatonta broilerinrintafilettä. Mausta valkosipulilla tai sekä suolalla ja 4 maustamatonta broilerinrintafilettä
V. a. r. m. s. t. i. e. n. o. l. y. k. u. ,. ä. j. h. d. p. v. J. b. K. -. A. f. T. F. B. 7. 3. ö. L. 5. ". 1. M. O. g. P. (. ). E. C. c. w. /. 2. S. N. 0. U. 8. t l
On tehnyt jo jonkin aikaa mieli näitä broilerin leivitettyjä leikkeitä. - Kasta broilerin fileeleike yksi kerrallaan kananmunassa ja leivitä jauhoseoksessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.