S. i. t. r. u. s. h. e. d. l. m. ä. j. a. k. o. v. y. p. n. ,. f. ö. V. g. E. -. A. w. &. L. B. /. ”. 1. –. b. O. R. P. …. +. (. ). T. N. 5. 4. 3. ½. 2. Y. K. c. D. z. M. x. C. 0. d l. t l
N. y. t. a. l. k. e. v. n. r. u. o. i. (. F. c. b. s. p. ä. ,. j. ). V. m. h. d. E. R. T. O. M. S. ö. K. 2. -. 3. 0. g. U. 1. 4. L. A. H. P. w. f. I. '. W. z. q. B. x. Y. G. C. m l
K. e. i. n. o. t. k. s. ä. v. a. l. u. Z. G. r. w. y. j. ,. p. d. h. m. V. J. A. ö. ). T. M. ". O. -. C. &. c. b. N. (. 2. 3. 5. 0. g. 1. /. L. P. S. Ä. E. à. Y. H. ) l. d l
1. Pavut. Huuhtele, puhdista ja pane pavut likoon yön yli. Keitä papuja vedessä, jota pitää olla 5 cm niiden yli ja kuori aluksi muodostuva vaahto tarkoin pois
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan sinappijauhe, suola ja pippuri. Ruskista se joka puolelta ja laita se rasvapuoli ylöspäin ritilälle pienen uunipannun päälle
Voisi luulla, että hillojen ja pikkelöityjen kasvisten valmistus on täysin turhaa touhua - mutta maistettuaan itse tehtyä raparperihilloa, tietää ettei paluuta entiseen enään ole ja on täysin koukussa täyttämään purkin toisensa jälkeen
Blog-reality-postauksessa laitoin kuvan herkullisesta tofu+vihannesannoksesta maapähkinäisessä kastikkeessa,ja koska minulta kysyttiin sen ohjetta,laitan sen nyt tänne
S. e. m. a. k. u. o. l. i. j. t. n. v. s. M. y. ö. 1. 9. 8. I. r. V. ä. ,. h. L. b. p. f. (. 6. 3. 0. -. 5. 7. ). d. ". /. g. 2. J. K. A. '. E. N. T. P. –. G. O. 4. R
Savustuksemme kohteeksi on aikojen saatossa joutunut ihan kaikkea, ehkä nyt ei jälkiruokia, mutta hedelmiä, lihaa ja vihanneksia on tullut kyllä kokeiltua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.