Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla (Gf, V)
Kissoja ja Kasvisruokaa
Kissoja ja Kasvisruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pienehkö kypsä bataatti, n. 225g
  • 0.5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl Alpron Soijajogurttia, Kookos makua
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 1 tl psylliumia
  • 0.5 tl leivinjauhetta
  • 10 min ja sitten toiset
  • 10 min bataattia
  • 5 dl raparperipaloja
  • 1-2 tl vaniljaa
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2 rkl peruna
  • 200 g pehmeitä kuivattuja viikunoita tai taateleita reunoille
  • 35-40 min kunnes pohja on kypsynyt reunoista ja täytteen pinta on kiinteä. Anna jäähtyä ja tarjoile

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.