Voileipäkakku kalatäytteillä (15 henk.)
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 kpl ruispaahtoleipää
  • 12 kpl vaaleaa vuokaleipää
  •  
  • Täyte 1
  • n. 350 g savukirjolohta
  • 1 prk raejuustoa
  • 1 1/4 dl kalalientä
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  •  
  • Täyte 2
  • 50 g voita
  • 3 munaa 50 g sulatejuustoa
  • 1 rkl maitoa
  • 1/4 tl valkopippuria
  •  
  • Kostutus
  • 1 1/4 dl kalalientä
  •  
  • Kuorrutus
  • 250 g sulatejuustoa
  • 1/2 dl maitoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.