Jo jonkin aikaa sitten sain tutkittavakseni Olgan pullakirjan (Olga Temonen, Tammi). Koska olen aina ollut sitä mieltä, ettei oman sukumme pullataikinareseptiä voita mikään, olin aika skeptinen sen suhteen, voisiko tästä kirjasta löytyä kelvollista kilpailijaa
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Tätä ruokaa kokatessa uunista nousi niin vastustamattoman herkullinen tuoksu, että oli vaikea saada pidettyä uuninluukku kiinni ja paahtaa bataatit kunnolla ylikypsiksi
Hampurilaiset Intialaiseen tapaan on ihanan raikas ja herkullinen makuelämys, siis todella. Meidän perheessä näitä syötiin kaksin käsin innolla (siis ihan ahmittiin jogurttikastikkeet suupielissä)
Savolainen ohrarieska on maakunnan perinteikäs kesäherkku. Tyypillisesti sitä nautitaan juhannuspöydässä, mutta se sopii kaikkien kesäjuhlien tarjoiluun
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.