Pääsiäisen päärynä-rahkapiirakka ja persikka-rahkapiirakka
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 125 g voita tai margariinia
  • 1, 25 dl sokeria
  • 1 muna 3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta Sunnuntain jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 pieni purkki säilykepäärynöitä tai säilykepersikoita
  • (muutama coctail-kirsikka)
  • 1 prk (250 g) maustamatonta rahkaa
  • 1 dl vispikermaa
  • 2-3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 munaa
  • 1. Voitele pyöreä, halkaisijaltaan 28 cm piirakkavuoka (tai päällystä leivinpaperilla).

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.