Seuraavassa ohje, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Pohjoisessa villiyrttien satokausi on parhaimmillaan - puut ovat puhjenneet juuri lehteen ja luonto alkaa näyttämään vihreän puolensa
Ja kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsinkin, niitä kannattaa hyödyntää, sillä niissä on tärkeitä ravintoaineita ja ne ovat kaiken lisäksi edullisia, verraten ulkomailta tuotuihin hedelmiin tai erikoisis vihanneksiin
Olisikohan tämä noin kymmenes kerta kun teen sushia ja ettei homma menisi liian helpoksi valmistin ylijääneestä taimenesta oman versioni pastramista sekä chilillä maustettua pikkelöityä sipulia
Viinivaahtokastikkeita suosittelen lämpimästi ottamaan mukaan omaan henkilökohtaiseen ruokalistaansa - se on helppo ja nopea valmistaa sekä erilaisia variaatioita on satoja aina makeasta suolaiseen
Punajuuri tuo kakkuun oman mielenkiintoisen twistinsä ja mukavan punaruskean värin. PunajuurikakkuaPunajuuri on kasvattanut suosiotaan huomattavasti muutaman vuoden kuluessa ja on osana päivittäistä ruoanlaittoa monissa ammattikeittiöissä, mutta miksipä ei onhan punajuurta saatavilla edullisesti ympäri vuoden
Tänään tuli valmistettua sunnuntain kunniaksi "einiinkevyttä" syömistä, ulkonakin toki ilmat viilenee, niin ei ainakaan omalla kohdalla mikään salaatti tulisi ensimmäisenä mieleen
) ja oman pihan punaiset viinimarjat. Punaiset viinimarjat ovat ehkä sesongin marjoista oma suosikkini ja parhailtahan ne maistuvat suoraan pensaasta, jonka juurella vierähtää helpostikin tovi marjoja mussutellessa
Kerää juustomassa reikäkauhalla valumaan harsolla vuorattuun siivilän. Siirrä kattila syrjään kuumalta liedeltä ja anna juustomassan erottua rauhassa kannen alla 30 minuuttia
Nyt tuli sitten näitäkin kokeiltua ensimmäistä kertaa kotona. Muutaman kerran olen koulussa aikoinaan karjalanpiirakoita väsäillyt, mutta niistä ei onneksi ole dokumentaarista aineistoa olemassa
Viime tekstistä onkin aikaa - syynä vähäiset lomat ja kiireinen aikataulu siviilissä. Hellou. Palvelusaamut vähenevät, jäljellä enää 38 aamua ja sitten se onkin jo ohi
Tämä suurta suosiota saavuttanut avokadopasta on tyhjentänyt kauppojen hyllyt avokadoista ja Safkaa -keittokirjan tutuksi tuoma ruoka on ehkä tämän hetken kuumin ruokatrendi, eikä ihmekään