Helppo pastaresepti ja nopea arkiruoka. Broileria, pekonia ja tagliatellepastaa. Kun tarvitsee välillä päästä helpolla ja kohtalaisen nopeasti niin pastaruoka
Y. l. e. n. s. ä. 9. %. t. o. m. a. v. i. p. ö. k. y. d. M. u. ,. h. j. r. V. b. J. ☺. ☻. P. 2. (. á. 4. 5. 0. g. ). f. L. K. N. ". 1. B. E. c. x. U. S. R. T. I. -
Reissatessa haluan yleensä kokkailla paikallisista antimista jotain herkkua. Ollessamme kuukauden reissulla Espanjassa en voinut olla ostamatta kaupasta tuoretta vihreää parsaa
Kanafileeseen saa twistiä ja makua aika pienellä vaivalla. Tämä resepti on lainattu ystävältäni Saija Palinilta, joka tarjoili tätä illalliseksi joitakin vuosia sitten
Kevät on parsan aikaa, joten tässä mainio herkku siihen. nippu parsanvarsia, otin vihreitä150 g pekonia6 munaa3 rkl vettä1 rkl voitapippuriakuori parsanvarret ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä noin 6 minvaluta parsapaista pekoni rapeaksi pannulla, laita talouspaperin päälle jotta rasva imeytyy poisriko munat kulhoon ja lisää vesi (maito)sekoita rakenne rikkikuumenna puhdas pannu, ja lisää voianna sen sulaa ja kaada muna seos pannulleanna munakkaan hyytyä puoliks ja nostele parsat sen päällelisää pekoni parsan päälle ja nosta pannun päälle kansi (lautanen tms)kytke hella pois päältä ja anna munakkaan hyytyä loppuun asti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.