Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Esikypsennetyt porsaanribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Vasta viime kesänä innostuimme grillaamaan porsaan ribsejä eli kylkiluita, mutta sen jälkeen ne ovatkin kuuluneet meillä vakiogrillattaviin
Y. k. s. i. p. a. r. h. t. g. l. o. v. m. n. ,. e. ä. b. j. u. y. R. ö. f. -. d. K. H. 4. 9. 0. /. c. 7. 8. A. E. '. L. V. w. J. (. ). T. M. P. 1. 5. 2. 3. N. U. C. S. k g. d l
Ota ribsit huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennyksen aloittamista. Kun ribsit ovat olleet uunissa kaksi tuntia, levitä ensimmäinen kerros kastiketta ribsien päälle
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.