Oli vähällä lipsahtaa mielestä tehdä postaus ensimmäisestä tekemästäni karkkipossusta. Ruokalan sivuilta löysin reseptiversion mistä lähdin possuressua työstämään
Kylli. Härän Ribsit on mielettömiä mötkyjä. Usko pois, ne on myös edullisia siitä huolimatta. Miehellä pitää olla rintakarvoja, miehellä pitää olla kaljaa ja riitävän iso maha sen juomiseen, miehellä pitää olla isompi auto ja tehokkaampi moottori kuin naapurin miehellä, miehellä pitää olla iso & tehokas kaasugrilli, pikkuruista pallogrilliä katsellaan happamin ilmein, hien kuuluu haista ja mitään hiton uunihanskoja tai paitaa ei todellakaan pidetä grillatessa
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Farangissa on tultu käytyä parikin kertaa, eikä vielä olla petytty. Koska possu on yksi lemppareistamme, päätimme kokeilla Farangin rapeaa possua palmusokerikaramellilla
Farangin herkku, joka työläydestään huolimatta , vaiko juuri sen vuoksi, palkitsee tekijänsä. On aika ryhdistäytyä ja kaivaa kameran uumenista sinne hautautuneet kuvat
Hieman tyyliin Farang. Karkkipossua vartaassa on oikeasti ihan sitä itseään. Parsoista tulee "respat" erikseen, mutta karamelliporsas vartaassa on tämä juttu
Vaihtelun vuoksi tein cracker style tyylistä pizzaa jossa on ohkanen ja rapsakka pohja. Pohjaa ei pyöritellä käsin vaan sen saa huoletta rullata vaikka kaulimella kauttaaltaan ohueksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.