Suklaakerroskakku
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10-15 palaa)
  • 2 dl (luomu)vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl (luomu)perunajauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • ¾ tl ruususuolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl tummaa (luomu)kaakaojauhetta +
  • 2 rkl raakakaakaojauhetta (voi korvata tummalla jauheella)
  • 150 g voita
  • 3 dl (luomu)sokeria
  • 2 1/2 dl (luomu)maitoa
  • 50 minuuttia Jäähdytä ainakin lähes kylmäksi ennen leikkaamista.Täyte:
  • 2 1/2 dl Flora Vispiä
  • 150 g tuorejuustoa (joko vanilja tai maustamatonta, minulla oli Philadelphia-juustoa)
  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g valkoista suklaata
  • 1 dl kylmää, sokeroitua (luomu)kahvia
  • 1 dl appelsiinimarmeladia
  • 2 1/2 dl Vispikermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.