Lindströminpihvit. 20 minuuttia Lindströminpihvit. Kokeilin tehä kerranki ruokaa. D Tällä kertaa iski joku ihme punajuuri himo joten tein lindstömin pihvejä
Lindströminpihvit on mun suosikkeja, mutta niitä tulee tehtyä tosi harvoin. Nämä toimivat hyvin myös nopeana arkiruokana, sillä pihvitaikinan voi tehdä jo edellisenä päivänä maustumaan
L. i. n. s. d. t. r. ö. m. p. h. v. o. a. l. e. u. k. ,. ä. (. j. y. ). E. M. T. K. 8. 0. g. -. 3. 5. 1. 4. S. w. V. P. A. 2. 9. 6. %. F. c. b. ) L. t l
200 g sipulia10 g öljyä 250 g etikkapunajuuria 200 g kermaviiliä tai créme fraíchea10 g korppujauhoja20 g perunajauhoja2 kananmunaa1 1/2 tl suolaapippuria 400 g jauhelihaa1
LindströminPihvit. Tänään väsäsin Lindströmin pihvejä ja sain kuvan kyllä otettua ennen uuniin menoa, mutta sitten jälkeen kuva jäi kun pikkutyyppi ilmaisi, että sitä pöperöä pitäs tulla pöytään sillä samalla sekunnilla
Laita voita pannulle, pihvit siihen, suola ja pippuri pintaan ja käännä kun ensimmäiset punertavat "hikipisarat" tulevat pihvin päälle, näin saa mediumit pihvit
2. h. e. n. g. l. B. i. s. o. p. v. t. k. b. j. ä. u. a. r. /. ö. y. m. 1. ). K. L. ,. -. (. d. P. M. Ä. 3. T. f. 4. H. ’. ½. 0. V. 5. 8. S. J. I. c. D. O. –. R. A. d l. c l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.