Runebergin tortut
Macarons & Madeleines
Macarons & Madeleines
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g voita tai margariinia
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 munaa 1 dl kuohukermaa
  • 200 g vehnäjauhoja eli n. 3 dl
  • 70 g korppujauhoja eli n. 1,5 dl 70 g mantelijauhoja tai 70 g jauhettuja pekaanipähkinöitä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • 4 rkl punssilikööriä tai mantelilikööriä
  •  
  • Kostutus sitruunamehulla
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 4 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.