Raakasuklaamoussekakku
Marenkia, marenkia!
Marenkia, marenkia!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2,5 dl saksanpähkinöitä
  • 1 ½ dl kuivattuja taateleita
  • 1 rkl raakakaakaojauhetta
  • ripaus ruususuolaa
  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 kypsää banaania
  • ½ dl kuivattuja taateleita
  • 1 ½ dl raakakaakaojauhetta
  • 4 rkl hunajaa
  • 2 rkl intiaanisokeria
  • 2 tl
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • ripaus ruususuolaa
  • ½ dl
  • 1. Valmista pohja. Laita pähkinät tehosekoittimeen, monitoimikoneeseen tai käytä sauvasekoitinta ja jauha pähkinät karkeaksi muruksi. Lisää raakakaakaojauhe ja suola, sekoita. Pilko taatelit pieniksi paloiksi ja lisää ne parissa erässä, kunnes saat hieman tahmean taikinan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.