T. y. ö. k. a. v. e. r. i. l. u. t. p. ä. h. d. s. ,. S. o. n. m. j. V. N. I. J. c. ". E. g. H. -. C. L. Ä. K. A. R. P. U. (. ). 2. 0. 1. /. 4. 3. M. t l. d l
4. -. 6. a. n. o. s. t. V. l. m. i. u. 3. 0. 2. g. k. e. y. j. ä. p. r. ö. 1. v. h. 7. /. +. c. d. K. (. ). ,. L. S. w. A. *. ü. ô. b. N. P. d l. m l. s l
Idea ruokaan tuli Viinilehden viikon vinkistä, joka löytyy lehden nettisivuilta. En ole muistaakseni koskaan yhdistänyt kylmäsavuporoa ja jättikatkaravunpyrstöjä samassa ruoassa, mutta riistan ja äyriäisten yhdistelmä kuulosti kiinnostavalta
N. a. u. d. n. l. i. h. ,. j. o. s. r. v. k. e. t. y. ä. m. ö. p. Y. S. V. M. A. R. O. I. F. L. E. P. D. T. U. J. K. H. f. 2. 0. 5. 3. -. 4. (. ). 1. d l
Marsalkka Mannerheim tunnettiin kaiken muun lisäksi aikamoisena kulinaristina. Marskilla oli toki vahvat siteet kotimaisiin makuihin, mutta vuodet ulkomailla tekivät miehestä paitsi kosmopoliitin, myös edelläkävijän
Totta se on. Tämä juhlava ruoka valmistuu yhtä nopeasti kuin arkisempikin ateria. Kalafileet kypsyvät nopeasti kastikkeessa, samalla kuin perunat kiehuvat kattilassa ja kaikki on valmista puolessa tunnissa
KAMPASIMPUKKA - UPPOMUNASALAATTI. Uppomuna on hieno ja kaunis lisuke. Kampasimpukka on taas hieno ja jopa kaunis äyriäinen, nilviäinen, äyriäinen no simpukka kumminkin
A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. -. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
O. s. t. a. n. i. l. o. ä. ö. H. k. e. m. u. p. ,. j. v. S. c. h. (. ). r. K. 1. ½. d. 2. y. 0. 4. L. P. /. F. z. A. g. w. b. f. &. M. x. I. q. B. d l. c m
. Sairastin helmikuussa influenssan ja sen aikana tuli katseltua enemmän tarpeeksi telkkaria. Olen siis nähnyt aivan riittämiin Jamie Oliverin naamaa, sillä kyseisen herran ohjelmia tuntuu tulevan ihan joka päivä ja monta kertaa päivässä, milloin miltäkin kanavalta