2dl kermaa2 dl sokeria1 dl intiaanisokeriaSekoita kaikki kattilassa ja keitä 30-50 minuuttia. Valmista on, kun kylmään veteen tiputettu pisara pysyy muodossaan
Näiden ihanien intiaanipipareiden ohje on Emäntänä Olga-keittokirjasta. Kuten aiemmatkin kirjan reseptit, oli tämäkin helppo, nopea ja herkullinen resepti
NYT se on löytynyt, nimittäin The Pullataikina. Ikinä koskaan, en ole tehnyt näin pehmeitä pullia. Rapea kuori ja pehmeä sisus ja maku aivan ihana =PMiten tämä eroaa normaalista pullataikinasta
Tehkää mitä tahansa elämällänne, mutta luvatkaa minulle yksi asia. kokeilette tätä mutakakkua. Ja tehkää se mieluiten jo tänään, sillä niin tehdessänne saatte maistella sitä jo huomenna, mutta jos huomenna ryhdytte hommiin, kadutte ettette tehneet sitä eilen
Tein kakkupohjan, joka on muuten tehty tavallisen sokerikakkupohjan ohjeen mukaan, mutta vaihdoin sokerin intiaanisokeriin (intiaanisokeri-täysruokosokeri) ja vehnäjauhot puolikarkeisiin spelttijauhoihin
Tämä vaniljakiisseli sopii hyvin esimerkiksi täytekakkuun täytteen alle. Itse olen tykännyt laittaa tätä banaanisiivujen alle kakkuun, kuten tähän suklaa-banaanitäytekakkuun