Tämä Marrakechin broileri -ohje tuli sen jälkeen meidän vakioruokalistalle, tästä pitää koko perhe. Jokin aika sitten osallistuin opiston ruokakurssille, jonka teemana oli pohjoisafrikkalainen ruoka
Salaattia söimme Marrakechin broilerin kanssa, josta reseptiä tulossa myöhemmin. Ihanan rapea ja erittäin ravinteikas lehtikaali toimii tämän salaatin pohjana
400 g broileria (broilerinuijat käyvät mainiosti, itse käytimme hieman rasvaista paistipalaa). Muutama viikko sitten sähköpostiini tipahti viesti kuvan kera sekä kysymys, mitä ruokalajia mahtaa kyseinen kuva edustaa ja että löytyisikö lisäksi vielä reseptiäkin
1. Liuota liemikuutiot kiehuvaan veteen padassa. Laita broilerinpalat joukkoon ja keitä yhdessä laakerinlehden, porkkanapalojen ja sipulilohkojen kanssa kannella peitettynä 35-40 minuuttia
Rouhituilla nachoilla paneeratut broilerin koivet, broilerinuijat ovat aivan varmasti lapsille ja vähän varttuneemmillekin mieluinen rapsakka meksikolaisruoka
Tämmöinen ohje löytyi Sikke Sumarin kirjasta Ruokaa rakkaudella. Kanaista ruokaa teki mieli ja tästä kirjasta en ole koskaan mitään ohjetta aiemmin kokeillut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.