Lampurin pääsiäispaisti eli ohje karitsanviululle
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 hengelle noin 2,5–3 kg kotimaista luullista karitsan takapaistia eli viulua
  • 6 valkosipulin kynttä
  • ½ dl ruokaöljyä
  • tai
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl minttua tai tuoretta
  • ½ tl jauhettua mustapippuria tai valkopippuria
  • 2 tl suolaa
  • 3 dl valmista kahvia
  • 2 rkl hunajaa tai pari sokeripalaa
  • 2 dl kermaa tai ruokakermaa
  • 15 min Pienennä lämpöä 150 asteeseen ja valele paistia loppuliemellä ja puolen tunnin kuluttua taas pannulla olevalla liemellä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.