Pekoniin käärittyä poronpaistia Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Revi lihan pintaan tuoreita rosmariinin lehtiä. Kääri paisti tai filee pekonin sisään Mtv3.fi
PEKONIIN KÄÄRITTYÄ PORON ULKOFILEETÄ Poron liha on melko rasvatonta ja kypsyy helposti mauttomaksi ja kuivaksi. Niinpä kannattaa lisätä pororuokaan rasvaa esim Puolialaston kokki
RUISLEIPÄSET SAVUPOROMOUSSELLA (4-6 annosta). 80-100g kylmäsavuporoa (esim. Lapin Lihan ohuen ohutta poron kylmäsavupaistia). 200g ruohosipulituorejuustoa Puolialaston kokki
ANKANRINTAA, TIMJAMIRISOTTOA JA APPELSIINIKASTIKETTA Hedelmäiset kastikkeet korostavat mukavasti ankan makua, ja appelsiinikastike lieneekin jonkinlainen klassikkoyhdistelmä ankan kanssa Puolialaston kokki