Nämä norjalaiset inkivääripiparkakut ovat minulle niitä ainoita oikeita joulupipareita. Isoäiti oli löytänyt reseptin 1950-luvulla Kotiliedestä ja niitä on tehty siitä lähtien, siis jo ennen syntymääni
Täytyy tämä maailman paras pannari tänne postata. Sain reseptin joskus 80-luvulla työkaveriltani Raililta, koska valittelin ettei pannari koskaan onnistu
Ystäväni Vivi toi minulle taannoin kuvia, jotka hän oli löytänyt Pinterestistä (muistaakseni). Hän kysyi minulta kuinka tuollainen raidallinen kakku tehdään
Puutarhasta on kerätty vadelmia roppakaupalla ja nyt niitä täytyi käyttää myös kakkuun. Ystäviä oli tulossa käymään, joten oli hyvä syy tehdä heille jotain hyvää
Näin toukokuisella Norjan reissullani jossain ruokalehdessä kuvan After Eight -browniesta. En reseptiä kirjoittanut, en ehkä sitä norjankielistä ihan kokonaan osannut kääntääkään, mutta päätin kokeilla perusbrownieohjeellani tätä minttuversiota
Tällainen lämmin, suorastaan helteinen kesäpäivä suorastaan vaatii kakukseen Britaa. Tällä kertaa tein siitä pyöreän käyttäen kahta halkaisijaltaan 20-senttistä kakkuvuokaa
Minulla oli ilo tehdä kakku nuoren parin hääjuhlaan. Kakun toivottiin olevan raikas ja vadelmainen. Vadelmat kakkuun morsian toi vanhempiensa marjatilalta
Löysin viime viikolla Prisman alennuslaarista omenan muotoisen piirasvuoan ja kun halvalla sai, se jäi tietysti ostoksien joukkoon ja löysi tiensä kotiin