Pääsiäisen herkkuja: kampasimpukkaa, lammasta ja suomalaista marjaviiniä
Savusuolaa
Savusuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,5 kiloa lampaan lapaa luineen
  • 700 grammaa makeahkoja, aromikkaita juureksia, kuten porkkanaa, kyssäkaalia, lanttua, naurista, palsternakkaa, kelta- ja valkosipulia
  • 3 ruokalusikallista tummaa siirappia
  • 3 ruokalusikallista soijakastiketta
  • 3-5 isoa rosmariininoksaa
  • suolaa
  • vettä
  • 500 grammaa couscousia
  • 2 ruokalusikallista öljyä
  • 5-7 pieneksi silputtua taatelia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.