-. -. -. -. T. ä. m. o. n. v. a. t. p. r. s. g. l. u. e. i. k. h. y. L. ö. j. K. H. b. ,. M. w. d. G. I. 1. c. /. 2. 3. S. P. 4. 7. 5. 0. R. O. J. E. r k. t l
Jos päädyt kokkaamaan tällä ohjeella lammasta, nautaa, kanaa tai vaikkapa possua, niin muista että maut vain paranevat jos maltat syödä sen vasta seuraavana päivänä
Ajattelen tietenkin myös lammasta, eikä ainutkaan pääsiäinen saa mennä ohi ilman suosikkiani, helppoa nyhtölammasreseptiä, joka aterian lisukkeista riippuen on muunneltavissa vaikka kreikkalaiseen tai lähi-idän tyyliin
Tämä on vannomatta paras gluteeniton leipä minkä olen koskaan ikinä tehnyt. Löysin ohjeen ja ylistyksen Kiitos Hyvää -blogista, joka taas nappasi sen My new roots -blogista
-. -. -. H. u. o. m. a. s. i. n. t. ä. ,. e. y. ö. h. r. l. v. k. p. j. P. d. R. S. E. O. 1. 2. 3. 0. 5. ~. g. (. K. F. ". c. f. ). b. +. L. A. 7. 4. t l
-. -. -. -. V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
Pääsiäisen ensimmäinen "laitettu" ateriakokonaisuus löytyi uudesta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016). 150 g harico verts -papuja. 150 g harico verts -papuja
Lammasta ei ole syöty meillä monta kertaa. Kahvikastikkeen ja kukkakaalipyreen reseptit ovat uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016), ja ihan huippuherkullisia
Suomessa syödään lammasta puolisen kiloa henkeä kohti vuodessa. Paista sipuleita ja inkivääriä pannulla hetki rypsiöljyssä, lisää kuivat mausteet (ei suolaa) ja jatka paistamista minuutti-pari koko ajan sekoittaen
Kerran olen karitsan sisäfileet pannulla paistanut ja yhden taginen tulille laittanut… Mutta noin yleisesti ottaen lammas taitaa olla kalan ohella se tunnetuin raaka-aine suomalaistenkin pääsiäispöydässä
Minun täytyy kuitenkin tunnustaa, etten ole suuri makeiden leipomusten ystävä - vaikka joskus niillekin on paikkansa - ja muutenkin makean suhteen vähän valikoiva
Hiero voi-yrttiseos huoneenlämpöisen lampaan pintaan. Herne-parmesaanipyree. 2-3 sipulia lohkoina. Aloita paistamalla lammasta 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Alenna sen jälkeen uunin lämpötila 160 asteeseen, lisää vihannekset ja anna muhia uunissa 2-3 tuntia. 75 - 100 g parmesaania. 2-3 sipulia lohkoina. 2-3 tuntia Paistoaika riippuus siitä, kuinka kypsäksi haluat paistin paistaa. 75 - 100 g parmesaania
-. -. -. -. -. E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
-. -. M. i. k. ä. o. n. l. p. u. t. s. ,. m. r. a. y. h. e. j. V. P. v. J. ". d. 2. 4. /. 7. E. S. ö. H. T. (. ). K. A. 5. 0. g. 1. L. O. R. N. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.