T. e. i. n. O. p. C. a. f. é. -. b. l. o. g. h. j. t. m. u. k. v. r. s. ,. ä. y. A. P. H. J. E. 2. (. á. 4. 0. ). S. 6. d. ½. c. 1. L. K. R. 3. d l. t l
Tein perheelle iltapalaksi kinkkupiirakkaa. Pohjana helppo kaurainen piirakkapohja, täytteenä kinkkua, persikkaa, paprikasuikaleita, Kotigastronomin kuivattua tomaattia sekä toisessa piirakassa aurajuustomurua ja toisessa fetajuustoa
8 annosta POHJA 1/2 prk 125g maitorahkaa 125 g voita 2 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 1 tl leivinjauhetta TÄYTE 200 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita 1 pussi (150g) valion emmental raastetta tai muukin juusto toki käy oikein hyvin 3 munaa 1 prk (2dl) valion ruokakermaa 15% 1 dl maitoa 1/4 tl jauhettua mustapippuria 1/4 tl paprikajauhetta 1/2 dl tuoretta persiljaa tai kuivattua hieman vähemmän Sekoita maitorahka ja pehmeä voi
Tämä voileipäkakku syntyi alunperin omiin valmistujaisjuhliini ja sitä on käytetty luottoreseptinä useampaan kertaan sen jälkeen jos jonkinlaisissa kekkereissä
Minusta hyvää voileipäkakkua on aika helppo tehdä. Lähipiirille se myös maistuu, joten aika usein kun meillä juhlitaan, pöydässä on jonkinlainen voileipäkakku
Toissa viikonloppuna oli pappani 80v-juhlat. Pappa asuu nykyisin vanhainkodin hoivalassa, joten kunnon juhlista ei voi puhua, mutta jonkin näköiset kahvitukset mummu järjesti kuitenkin
Tämän kakkuohjeen on laatinut isäni, ja tätä ohjetta hiotessa on käyty läpi useita reseptikokeiluja sekä koeleivontoja täydellisen koostumuksen sekä mausteiden määrän kohdilleensovittamiseksi
V. i. m. e. s. u. n. t. a. v. h. r. P. l. ä. 7. 0. y. p. T. j. o. d. k. ö. ,. (. ). J. E. L. -. b. g. K. F. z. M. 1. 5. 2. 3. C. x. c. S. R. /. 4. A. +. I. H. '. O. D. d l. g -. p k. g )