Mansikkamarenkiunelma. Marenkipohja. Paista marenkipohjaa ensin 150 c noin 10 min ja laske sitten lämpö 100 c ja paista noin 2 tuntia ja ei haitaa vaikka "unohtuu" kauemmaksikin aikaa uuniin. Unelman Päälle sitten kermavaahtoa 3-4 dl ja paljon mansikoita sekä koristeeksi muutama mintun lehti
Pehmeä mansikka-valkosuklaa sisälmys on kuorrutettu lakritsiraakasuklaalla. Mansikka ja lakritsi yhdessä toimivat erinomaisesti ja raakasuklaan antioksidanteista saat potkua päivääsi
Tein nämä samalla ohjeella kuin aiemmat mansikkamarenkitikkarit. Löysin Pinterestin syövereistä kuvia joissa marenkien sisälle oli piilotettu tällä tavalla pieniä suklaahippuja
Italialainen marenki. Osan sydämenmallisista täytin mascarponekermalla ja tuoreilla vadelmilla, loput macaronkuoret täytin mansikka-tuorejuustobuttercreamilla
Ajattelimme jakaa muutamia vinkkejämme tähän helpottamaan marenkien valmistamista. ASTIOISSA ei saa olla pienintäkään vesipisaraa ja varsinkin rasvainen kulho tai vatkaimet pilaavat hyvän marenkivaahdon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.