T. u. l. i. v. m. e. k. o. a. ä. y. t. h. d. n. j. s. ö. r. c. p. N. ,. 2. 1. /. 5. 0. g. S. (. M. ). Ä. Y. E. 4. R. K. -. 3. f. C. é. í. V. P. U. A. d l. t l
Mulla pitäs olla "huono olo" rillipileiden jäljiltä, vaan eipä oikein ole kuin hieman väsy. Mutta ei toki edes niin väsy ettei piirakkaa ois jaksanu rääpiä kasaan aineksista joita sattui löytymään
O. l. e. n. t. h. y. m. a. r. k. i. p. o. s. j. ä. v. u. P. ,. g. d. J. T. ö. 2. 4. 1. 8. 0. ½. S. N. L. 3. c. f. 5. A. (. ). V. 7. F. b. ) l. d l. t l
Ohjeen otsikko lupaa jo paljon ja se kiinnitti huomion teiniaikoinani, kun luin Äidin reseptikirjaa. Minulla on enää ohje käsinkirjoitettuna paperilla, mutta muistaakseni tämä resepti oli alunpitäen Kodin kuvalehden leivontavihkosta
Terveisiä lohikäärmeiden ja kuninkaallisten maasta. Jossa pienet kyläpubit, uljaat nummet ja kohteliaat paikalliset ihmiset toivottavat sinut tervetulleeksi
Tämäkin resepti on uusimmasta keittokirjastani, River Cottage Fruit everyday. Minulla on vain matala irtopohjainen piirasvuoka, joten täytettä jäi yli ja piiras oli matala
Pääsiäisen raikas rahkapiiras ja tietysti auringon värisillä persikoilla. Kirjastosta löytyy ihania leivontakirjoja ja tähän ohjeeseen sain vinkkiä kirjasta
Muistatte ehkä mascarpone-omenapiiraan. Sen ohje on täällä. Se on taivaallista, mutta kaapissa ei ollut mascarponea ja mietin kuumeisesti, että miten voisin sen ikään kuin vaihtaa johonkin muuhun yhtä herkulliseen
12 palaaValmistusaika 45 minuuttia400 g kauramurotaikinaaTäyte. 2 dl puhdistettuja mustikoita1 ½ dl vadelmia200 g maustamatonta tuorejuustoa1 dl kuohukermaa2 kananmunaa1 dl sokeria1 tl vaniljasokeria50 g sulatettua voitaripaus suolaaKauli jauhotetulla työtasolla taikinasta iso taikinalevy, mikä kattaa piirakkavuoan (vuoan halkaisija 26 cm)
Nyt, kun rapareri on parhaimmillaan ja sitä voi käydä parhaassa tapauksessa vain nykäisemässä omalta pihamaalta, on hyvä hetki julkaista mainio raparperipiiraan ohje