Blogeissa on näkynyt monenlaisia hienoja reseptejä, täytyy kokeilla ainakin tuota Silläsipulilan vietnamilaista ahventa ja Haarukkavatkaimen kalaa hapanimeläkastikkeessa
Kirjan perkaus- ja kalanvalmistustapoja sekä ruokaohjeita voi toki soveltaa myös kuhaan, mateeseen, siikaan, ahveneen, loheen, silakkaan, muikkuun ja muihin kaloihimme
Reseptejä löytyy monenlaisia, niissä voi olla esimerkiksi kanaakin. pieni matsutakesieni (6-8 cm)pala kiinteälihaista valkoista kalaa (esimerkiksi siikaa tai kuhaa, minä käytin ahventa)3 kookasta katkarapuadashia½ dl sakea½ dl miriniäripaus suolaalimettiäHöyrytä kalaa kunnes se on muuttunut valkoiseksi. Teekannun pohjalta onkimani matsutakesiivut maistuivat minulle oikein hyvin kuten myös katkaravut, mutta ahven tuntui tässä ympäristössä hieman oudoltaOishikatta 3/5