Ahven reseptejä reseptejä

Kuukauden raaka-aine: Varhaiskaali

Kuukauden raaka-aine: Varhaiskaali

Tähän mennessä sarjassa on kokattu sitruunasta, avokadosta, raparperista, ahvenesta, puolukasta, vaniljasta, inkiväärista ja suklaasta
Kuukauden raaka-aine: Herne

Kuukauden raaka-aine: Herne

Yhtä lailla klassikko on samaisen ruokaoppaan mukaan Savoyn lautaselta omaan keittiöön poimimani yhdistelmä ahven, kananmuna ja herne

SESONKI RUOKAA - ZERO WASTE - TOUKOKUU

Kaloista esimerkiksi ahven ja hauki. *opetella rohkeasti soveltamaan ruokareseptejä. Kokeile rohkeasti erilaisia reseptejä erilaisessa yhteydessä
Haukea anjoviskastikkeella

Haukea anjoviskastikkeella

Blogeissa on näkynyt monenlaisia hienoja reseptejä, täytyy kokeilla ainakin tuota Silläsipulilan vietnamilaista ahventa ja Haarukkavatkaimen kalaa hapanimeläkastikkeessa
Suomalaista VILLIKALAA -kirja

Suomalaista VILLIKALAA -kirja

Kirjan perkaus- ja kalanvalmistustapoja sekä ruokaohjeita voi toki soveltaa myös kuhaan, mateeseen, siikaan, ahveneen, loheen, silakkaan, muikkuun ja muihin kaloihimme
Matsutake no dobinmushi

Matsutake no dobinmushi

Reseptejä löytyy monenlaisia, niissä voi olla esimerkiksi kanaakin. pieni matsutakesieni (6-8 cm)pala kiinteälihaista valkoista kalaa (esimerkiksi siikaa tai kuhaa, minä käytin ahventa)3 kookasta katkarapuadashia½ dl sakea½ dl miriniäripaus suolaalimettiäHöyrytä kalaa kunnes se on muuttunut valkoiseksi. Teekannun pohjalta onkimani matsutakesiivut maistuivat minulle oikein hyvin kuten myös katkaravut, mutta ahven tuntui tässä ympäristössä hieman oudoltaOishikatta 3/5