Ahvenanmaanpannukakkuun on näppärä käyttää ylimääräiset riisipuurot. 3 dl valmista riisipuuroa. Kaada taikina korkeareunaiselle pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannukakku on saanut pinnalleen hyvän ruskean värin. 3 dl valmista riisipuuroa
Pannukakun voi halutessaan tehdä niin manna- kuin riisipuurostakin. Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaanpannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse
Riisipuurosta vai mannapuurosta. Ahvenanmaanpannukakku – resepti. Puuro teki taikinalle ihmeitä, sillä vegaanisesta ahvenanmaan pannukakusta tuli aivan kympin arvoista
Kaikki tietävät pannukakun, mutta kuinka moni on maistanut aitoa Ahvenanmaanpannukakkua. Ahvenanmaan matkailusesonki ajoittuu pääosin kesäkuukausiin, mutta matkailualan toimijat ja paikalliset haluavat tuoda esille myös aikaisen kevään ja myöhäisemmän syksyn, jolloin melkein koko saari osallistuu keväisin tervamarkkinoille tai syyskuussa sadonkorjuujuhliin
Helppo muodonmuutosloitsu ja meillä oli pellillinen Ahvenanmaanpannukakkua. Jälkiruoka kuului tällä kertaa ”hävikistä herkuksi” -osastoon, kun kaivelin pakastimen uumenista annoksen riisipuuroa
Toinen vähintäänkin yhtä hyvä on tietysti Ahvenanmaanpannukakku. Makeat riisipuuroarancinit kierrättävät riisipuuronjämät unelmanpehmeäksi Hävikkiviikon herkuksi, jonka vuoksi kannattaa riisipuuroa kerralla keittää suosiolla isompikin satsi
Ahvenanmaanpannukakku voidaan valmistetaa joko mannapuurosta tai riisipuurosta, mutta ilmeisesti ahvenanmaalaiset eivät ole yksimielisiä siitä, kummasta puurosta aito pannukakku tulee tehdä
Lisää riisipuuro, jauhot, kardemumma ja suola. Ahvenanmaanpannukakku on saaren suosituimpia ruokia ja se sopii hyvin esimerkiksi välipalaksi kahvin kanssa
Kardemumman lisäksi pannukakkuun tulee mannapuuroa (tai riisipuuroa), joka antaa mukavaa lisäpehmeyttä ja -makua helppotekoiseen jälkiruokaleivonnaiseen
Toisella yrittämällä käytin riisipuuroa Ohjeita katselin mm. Sen sijaan kerron vähän pannukakuksi menneistä Ahvenanmaan pannukakuistani ja niistä saaduista oppimiskokemuksista