Perjantaina. jääkaapissa odottivat parsanippu ja nieriää, loistavat ainekset moneen. herkkuun. Tällä kertaa kuitenkin piti saada jotain nopeasti mutta viikonlopun
Minun on pitänyt tehdä lohipastramia jo vuosia, mutta jostain syystä en ole tehnyt. Kun muutamia viikkoja sitten olimme ystävillämme illallisella, jonka olivat paikanpäällä valmistaneet pari kokkia, saimme aivan ihastuttavaa alkuruokaa
Suolaista, makeaa ja hapokasta – alkuruoka herättelee makunystyrät. Kaikki alkoi taivaallisesta porkkanapyreestä, jota pääsin nauttimaan Lillen kaupungissa lokakuisena sateisena iltana Brasserie de la Paix’ssa
Paleokeittiön pääsiäispidot jatkuvat. Perinteisimmissä merkeissä. Kun aloin pääsiäisruokailuja pohtimaan, niin oli aika selvää, että pääosassa olisi lammas
1. Kaada vesi, inkivääri ja kalakastike kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi ja keitä seoksessa muutama minuutti miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen