Sillä Sipulissa oli tehty Glorian ruoka & viinilehden ohjeen mukaisia dippiretiisejä. Minä en ole kyseistä lehteä nähnyt, mutta ihastuin jo blogaaniystävän kuviin
7. 0. g. t. o. m. a. e. j. i. k. u. r. s. ä. l. y. 1. p. 2. -. 4. v. n. c. h. b. –. ,. 5. d. /. ö. K. L. 3. M. P. T. S. 6. 8. H. I. J. ”. (. C. B. ) g. d l
Isänpäivän lounaan alkuruokalautanen koottiin muutamista erilaisista kala-annoksista. Lautaselle nostettiin mallasleivän päälle koottu kuhaceviche ja keltuainen confit sekä kylmäsavulohirullaa
Helposti tulee lausuttua ylisanoja ruuista ja aterioista. Lauantaista alkuruokaa, siikacevicheä ja confitkeltuaista mallasleivällä, voisi kuvata monella tapaa liioittelematta annoksen erinomaisuutta
1. Kuori valkosipulinkynsi ja inkivääri. Raasta kumpikin kulhoon ja sekoita yhteen soijan kanssa. Kuutioi lihat ja laita eri lajit omiin kulhoihinsa, katkaravut omaansa
Päätettiin syödä ulkona tänään kaksinkertaisena juhlapäivänä. Ei tarvinnut lähteä kotoa mihinkään, kun omalle terassille koottiin ja kokkailtiin kunnon menu
Viikonlopun ohjelmassa ei ollut mitään kotona oleilua, ja touhuilua kummallisempaa, joten lauantai-illallinen päästiin taas nauttimaan vähän pidemmän kaavan mukaan