Tässä kakussa maistuu ihanasti Amaretto. Muutin alkuperäistä reseptiä hieman lisäämällä kakkuun vaniljasokeria ja Amaretton määrää sekä kuorrutin kakun, jotta siitä tulisi juhlavamman näköinen
J. o. s. k. u. n. v. a. i. e. p. ä. t. ,. m. l. N. h. c. j. y. (. ö. -. g. r. ). A. d. K. S. b. M. R. E. T. O. Y. D. Ä. 1. 2. 3. 0. I. f. /. 5. V. 7. 4. %. L. 6. W. P. C. t l
Pieni loraus Amarettoa takaa sen, että nämä eivät päädy lasten koreihin. Vaikka nyt erehdyttävästi kuulostaa siltä, että tässä olisi pientä alkkis vivahdetta, niin mainittakoot että tätä amarettoa kuluu ruokalusikallinen kerrallaan pääsiäisen (ja ehkä joulun
Mausta Amarettolla ja lisää lopuksi vaniljakreemijauhetta niin, että täyte saostuu selvästi. 40ml Amarettoa (maun mukaan-tosin, kannattaa laittaa reilusti)
perjantai 6. helmikuuta 2015. Tiramisukakku. Tämä kakku on ehkä yksi parhaista tekemistäni kakuista. Kakku päätyi reilu kuukausi sitten työpaikalle, jossa vietettiin työntekijän viimeistä työpäivää kyseissä paikassa
Veikkaan, että loraus mantelilikööriä, amarettoa, on pikantti lisä (Kakkupohjaan. Nopeasti syntyvä gluteeniton, munaton – vaan ei munaton – raakakakkupohja helpon ja herkullisen tuorejuustopäällisen kera
Disaronno tai Amaretto). Disaronno tai Amaretto). Tämän vuoden viimeinen postaus pamahtaa nyt. Pieniä motivoitumisvaikeuksia minulla on tässä viime päivinä ollut leipomisen suhteen