Käyttäisin tahnaa leivän päällä, tortilloissa, hampurilaisissa, ihan vaan lisukkeena kotiruuan kanssa, dippinä vaikkapa vihanneksille tai maissilastuille ym
n maahantuoma avokadotahna. Onneksi markkinoilta löytyy kuitenkin ainakin yksi loistava ja huomattavasti luonnollisempi guacamole nachojen tai tortillojen kaveriksi - tai miksei ihan vaikka leivän levitteeksi tai vihannestikkujen dipiksi
Lisään avokadotahnaan tomaattia, kevätsipulia ja smetanaa tuomaan hapokkuutta ja luonnetta. Itse paahdan leivän parilalla, jolloin siihen tulee ihanan rapsakka ja kaunis pinta
Täyteläisen paputahnan kaveriksi sopiikin limellä raikastettu avokadotahna. Erilaiset pavuista tehdyt tahnat sopivat hyvin niin dippailuun kuin leivänkinpäälle