Viikonloppuna syötiin broilerin siipiä ja niille kaveriksi tuli tehtyä todella hyvää avokadotahnaa. Savonsanomista nappasin ohjeen, jossa luvattiin taivaallisen hyvää avokadotahnaa ja sitähän se oli
Lisää ne avokadotahnaan ja sekoita lusikalla. Kuori valkosipuli ja sipuli. Soseuta kulhossa sauvasekoittimella avokadot, valkosipuli, sipuli, chili ja limen mehu
Valkosipulia emme murskanneet, vaan pienimme sen terävällä veitsellä pikku kuutioiksi. Perinteisestihän avokadotahna eli quacamole maustetaan ytyillä mausteilla ja sitruunan tai limen mehulla
Myös avokadotahnaan on ihana dippailla vaikka porkkanoita. Lisää kulhoon valkosipuli ja mausteet. Ellet sitten halua että koko jääkaappisi tuoksahtaa valkosipulilta
Omaan avokadotahnaan silppusin myös hieman tuoretta chiliä ja valkosipulia antamaan lisää makua. kuivaa kurkkusuikaleiden pinta ja levitä avokadotahnaa niiden pintaan
2 valkosipulin kynttä pilkottuna. 2 valkosipulin kynttä pilkottuna. Jääkaapissa oli sunnuntaina vaikka mitä hyvää, mutta omat ideat tuntuivat ihan tyhmiltä