Maustoin ja paistoin uunissa. Ostin pakastetun broilerin ja sulatin sen hitaasti jääkaapissa. Laita broilerin sisälle voi, valkosipulin kynnet, sitruunaviipaleet ja rakuuna
Pitkästä aikaa ostin broilerin koipireisiä ja mielessä vilahti taas se tuttu ja helppo uuniohje. Koska uunissa olo aika oli tällä kertaa pitempi laitoin vettä vuokaan reilummin
broileria (rintapaloja, koipi-reisiä, siipiä). Koitan nyt hyödyntää pakasteesta löytyviä aineksia kun sen toissa viikolla sulatin ja löytyi sieltä yhtä ja toista
Sekoita pilkottu valkosipuli, chili ja inkivääri seokseen ja marinoi broileria marinadissa yön yli. Kaveriksi teimme seesaminsiemenillä viimeisteltyjä Hoi Sin -kasviksia sekä tietenkin riisiä, johon viimeisetkin lautaselle jääneet liemen maut sai imeytettyä
keitettyä riisiä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori salottisipulit ja puolita ne. Kiehauta viini paistokasarissa ja laita sipulinpuolikkaat joukkoon
Broilerin kypsyttäminen uunissa vie sen reilun tunnin (jos ei kauemminkin), joten ehkä enempi sunnuntai kokkailuihin voisi tämän reseptin jatkossa siirtää
riisiä/kuskusia/pastaa valintasi mukaan. Mama oli valmistanut ruoan uunissaja padassa, mutta minä päädyin nyt kasari liedellä vaihtoehtoon, lähinnä siitä syystä, että käyttämäni broileri oli kypsää, enkä oikein nähnyt syytä oman versioni kohdalla hartaaseen haudutteluun
Kietaise ananaksen lehtien ympäri foliota suojaamaan niitä uunissa kärähtämiseltä. Santa Maria ja Indiedays haastoivat kokeilemaan Aasia-tuoteperheen uutuuksia ja kehittelemään lukijoille oma helppo resepti
Tänään ei keiteltäisi riisiä, makaroneja eikä edes. jakson jälkeen, paljastaen ihan kaiken kauheuden. nurkkia, tummia sormen ja käden jälkiä ovissa, puhumattakaan niistä laseista,