Broileria ja riisiä uunissa reseptejä

Broileri uunissa

Broileri uunissa

Tänään syötiin broilerin koipi-reisipaloja riisi-vihannespediltä =) Ylijääneen riisi-vihannessekoituksen jatkojalostan illaksi tonnikalan & kermaviilin avulla salaatiksi
Broileri uunissa kypsytettynä

Broileri uunissa kypsytettynä

Maustoin ja paistoin uunissa. Ostin pakastetun broilerin ja sulatin sen hitaasti jääkaapissa. Laita broilerin sisälle voi, valkosipulin kynnet, sitruunaviipaleet ja rakuuna
Broilerin koipireidet riisipedillä

Broilerin koipireidet riisipedillä

Pitkästä aikaa ostin broilerin koipireisiä ja mielessä vilahti taas se tuttu ja helppo uuniohje. Koska uunissa olo aika oli tällä kertaa pitempi laitoin vettä vuokaan reilummin
Broileria riisipedillä

Broileria riisipedillä

broileria (rintapaloja, koipi-reisiä, siipiä). Koitan nyt hyödyntää pakasteesta löytyviä aineksia kun sen toissa viikolla sulatin ja löytyi sieltä yhtä ja toista
Broileria Smetanariisillä

Broileria Smetanariisillä

Jos ruokaa tehtiin niin se oli hyvin usein riisiäjahunajamarinoitua broilerin filesuikaletta kermakastikkeessa

Broileria appelsiinikastikkeessa

Tarjoa lisäksi riisiäja appelsiinikastiketta. Mausta broileri suolalla ja pippurilla ja kypsennä uunissa noin tunnin ajan
Kiinalainen broileri ja Hoi Sin -kasvikset

Kiinalainen broileri ja Hoi Sin -kasvikset

Sekoita pilkottu valkosipuli, chili ja inkivääri seokseen ja marinoi broileria marinadissa yön yli. Kaveriksi teimme seesaminsiemenillä viimeisteltyjä Hoi Sin -kasviksia sekä tietenkin riisiä, johon viimeisetkin lautaselle jääneet liemen maut sai imeytettyä
Broileria Sataykastikkeessa

Broileria Sataykastikkeessa

Broilerin kypsyttäminen uunissa vie sen reilun tunnin (jos ei kauemminkin), joten ehkä enempi sunnuntai kokkailuihin voisi tämän reseptin jatkossa siirtää

Sadepäivän broileria ja chorizoa

riisiä/kuskusia/pastaa valintasi mukaan. Mama oli valmistanut ruoan uunissaja padassa, mutta minä päädyin nyt kasari liedellä vaihtoehtoon, lähinnä siitä syystä, että käyttämäni broileri oli kypsää, enkä oikein nähnyt syytä oman versioni kohdalla hartaaseen haudutteluun