Broilerin koipipalat uunissa reseptejä

Tahmaiset Broilerin Koipipalat

Tahmaiset Broilerin Koipipalat

Muutama päivä takaperin silmiini osui Beach House Kitchenin ottama kuva grillatuista broilerin koipipaloista
Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Kumoa broilerinkoipipalat uunivuokaan ja lisää niiden joukkoon noin puolet ylijääneestä marinadikastikkeesta
Broilerin koipipaloja aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa

Broilerin koipipaloja aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa

Broilerinkoipipalat aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa. Ja koipipalat olivat niin pehmosia. Olen usein miettinyt vaihtoehtoja broilerille, ettei aina niitä iänikuisia reisikoipia uunissa tai fileesuikaleita wokkipannulla
Broileria ja chilimajoneesia

Broileria ja chilimajoneesia

Rapsakka uunibroileri syntyy niin broilerin rintapaloista kuin koipinuijistakin. Laita broilerin rintapalat tai koivet uunivuokaan

Paistettu broileri kermakastikkeessa

Ruskista broileri voissa ja kypsennä sitten uunissa. 1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri hyvin sisältä ja ulkoa ja mausta se sisältä persiljalla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla
Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Sekoita marinadin ainekset keskenään laakeassa astiassa ja laita koipipalat marinadiin. Kun ne olivat uunissa, sivelin niihin sinä aikana kerran pullasudilla marinadia pintaan
Broilerinuijat riisipetillä

Broilerinuijat riisipetillä

Aseta riisin ja veden päälle koipipalat. Kypsennä broilerinuijia riisipetillä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. 600 g broilerin koipia
Marokkolainen sitruunakana

Marokkolainen sitruunakana

Peitä pata kannella ja hauduta ruokaa noin tunti 190-asteisessa uunissa. Sitruunakanan tekee marokkolaiseksi runsaat mausteet, vihreät oliivit ja suolasitruunat
Mustikkakanaa kastanjoilla

Mustikkakanaa kastanjoilla

Voit myös halutessasi käyttää kanan rintafileitä, vaikkei se ole yhtä maukasta kuin koipipalat. Mustikkakanaa, uunissa paahdettua mustikalla marinoitua kanaa, pähkinäisiä paahdettuja kastanjoita ja sen lisäksi kirpeän tulista herkullista mustikkaviinikastiketta
Kanaa etelän malliin

Kanaa etelän malliin

Leikkaa vaikka possun lapa isoiksi kuutioiksi, laita pataan pienen liemitilkan, mausteiden ja juuresten kera ja anna hautua muutama tunti uunissa
Sitruunainen broileri-perunavuoka

Sitruunainen broileri-perunavuoka

Itse käytin jyväbroilerin koipipaloja. Tee viiltoja broilerin nahkaan. Purista broilerinpalojen päälle sitruunanmehu ja valele hunajalla

Kalkkunapata

Lisää ensin kypsymään mahdolliset koipipalat ja sitten rintapalat. Kevyen lintupadan lisukkeeksi sopii hyvin keitetty riisi, tai esimerkiksi uunissa kypsyvä perunalaatikko