Cocktail reseptit reseptejä

Länsirannikon cocktail

1. Rhode Island -kastike. sekoita majoneesi, ketsuppi ja chilikastike. Mausta sitruunalla, suolalla, valkopippurilla ja maun mukaan tilkalla konjakkia tai madeiraa
Pirteä kirpeän vihreä omena

Pirteä kirpeän vihreä omena

Juuri siksi parhaat päivänsä nähneet kasvikset on helppo hyödyntää nestemmäisenä cocktailina. Siksipä on syytä taltioida parhaimmat reseptit tänne

Graavilohicocktail

4 cocktailkulhoa. 1. Kastike. Sekoita sinappi, sokeri, suola, pippuri, viinietikka ja tilli kulhossa. Lisää öljy tippa kerrallaan ja sitten ohuena norona

Tiki party

On Saturday we had six friends in summer gear and leis around their neck enjoying exotic cocktails. Guests mixed their own cocktails

Anjovispallot

1. Sekoita voi ja maksapasteija massaksi. Työstä mukaan muusatut anjovikset sekä kylmä munasilppu ja ruohosipuli

Cocktailtartarit muikunmädin kera

1. Jauha liha kahteen kertaan lihamyllyn pienireikäisimmän levyn kautta. Älä mielellään käytä monitoimikonetta, se repii lihasyyt riekaleiksi

Sillicocktail kananmunien kera

Viipaloi retiisit ohuesti ja koristele cocktail niillä. 1. Kuutioi sillifileet ja kananmunat. Sekoita ne ja asettele 4 tarjoilukulhoon

Taskurapucocktail

Täytä cocktaillasin pohja salaattisuikaleilla. 1. Rhode Island -kastike. Sekoita majoneesi, ketsuppi ja chilikastike

Ruoka edellä Turkuun ja takas

) otin ystävättäreni kanssa alkuun oikein kunnon cocktailit. Reseptit talteen. Se on kesäloma nyt. Ja Turun tytär vastavihityn aviomiehensä kanssa toisella puolella maapalloa

Tänään ruokamessuilla!

Reseptit Turun ruokamessuilla tehtäviin juomiin ovat tässä, tule kuuntelemaan tarinoita Puustelli-lavalle klo 15. sour-pohja (kananmunan valkuaista, limea/sitruunaa, sokeria)ja3 cl Juuri (Kyrön ruistislettä Pohjanmaalta siis)2 cl punaviiniä2 cl karpalomehua+ Jerry Thomas Peychaud cocktail bitteriä. )8 cl karpalomehua4 cl puolukoita+ Peychaud cocktail bitteriä. 4 cl puolukoita+ Peychaud cocktail bitteriä

Sipuli- ja salviatäytepullat

Baarimikko ja esiintyvä taiteilija eli Timo Siitonen ja A21 Cocktail Lounge. Katso reseptit hurjiin halloween-herkkuihin noin 12 pullaa