) otin ystävättäreni kanssa alkuun oikein kunnon cocktailit. Yksi plus yksi, suuntana Turku ja ohjelmassa koko viikonlopun kestävä uusien ruokapaikkojen testaus
Jyrki Sukulan ruoka- ja viini-ilta vielä Tårgetissa. Siitä makumaailmasta tuli mieleen Ranska, ja Ranskasta tuli mukaan calvados, hän avaa cocktailinsa taustaa
Ravintola-alan julkkiksia ovat pitkään olleet kokit, jotka ovat ansiokkaasti tehneet ruuasta ja ruokailuhetkistä trendikästä ja joiden tähdittämiä kokkausohjelmia sekä kokkikisoja saa seurata lähes jokaiselta tv-kanavalta
Talon cocktailmestari Jani-Pekka Hiltunen (kuva alla) vastasi iltapäivän cocktaileista ja autolla liikkeellä olevana sain maisteltavakseni virkistävän chai-sitruuna-jäätee-cocktailin, joka sopi loistavasti marinoitua katkarapua, paahdettua briossia ja sitruunamajoneesia sisältävän alkupalan kanssa
Tämä on taas kerran retrohenkinen alkuruoka, hyvin helppo valmistaa kokoaa vain kaikki ainekset ja sekoittaa kastikkeen kanssa ja lusikoi kauniisiin laseihin joista annoksen tarjoilee
Juuri siksi parhaat päivänsä nähneet kasvikset on helppo hyödyntää nestemmäisenä cocktailina. No mistäs muustakaan, kun kyse on ensisijaisesti jonkin sortin ruokablogista
Amerikkalaiset juovat joulun alla munatotejaan eli eggnoggeja ja Keski-Euroopassa suositaan meidän glögimme isoäitiä, Gluhweinia, mutta voisiko joulun saada myös cocktailiin
Tilassa on ruokaravintola (myös lounas), cocktailbaari, yökerho sekä yksityiskäyttöön sopiva tila. Täällä voisi kuvitella järjestävänsä juuri syntymäpäivät, polttarit, työpaikan kemut ja kokoustilaan voi tilata vaikka hauskan cocktail-koulun, joka ohjelmana on aika mainio vaikka pikkujouluissa
baari, cocktail, helsinki, pinaatti, ravintola, resepti, risotto, ruoka Pinaattirisotto. Outo ja erikoinen baari, josta hyvällä tavalla tuli mieleen Harry Potterin hämähäkinseittisen kirjaston ja trendikkään cocktailbaarin risteytys (omistajat mahtavat olla kauhuissaan tästä kuvailusta…)
Pieneltä tuntuvalla asialla voi olla cocktailin tekemisessä suuri merkitys. – Juomapuolella on tapahtumassa se mikä on jo tapahtunut ruokapuolella, kehitys on nopeaa ja trendit tulevat maailmalta Turkuun nopeasti, ravintola Old Bankissa työskentelevä Raunio miettii
Nyt kovassa nosteessa meidän keittiössä on (edelleen) meksikolainen ruoka sekä turkkilainen ruoka, jotka nahistelevat huomiosta kotimaisten sesonkiherkkujen kanssa