Cocktail ruoka reseptejä

Ruoka edellä Turkuun ja takas

) otin ystävättäreni kanssa alkuun oikein kunnon cocktailit. Yksi plus yksi, suuntana Turku ja ohjelmassa koko viikonlopun kestävä uusien ruokapaikkojen testaus
Ainahan ne ovat mielessä, hyvä viini ja ruoka!

Ainahan ne ovat mielessä, hyvä viini ja ruoka!

Talon cocktailmestari Jani-Pekka Hiltunen (kuva alla) vastasi iltapäivän cocktaileista ja autolla liikkeellä olevana sain maisteltavakseni virkistävän chai-sitruuna-jäätee-cocktailin, joka sopi loistavasti marinoitua katkarapua, paahdettua briossia ja sitruunamajoneesia sisältävän alkupalan kanssa
Keväinen katkarapucocktail parsalla

Keväinen katkarapucocktail parsalla

  Tämä on taas kerran retrohenkinen alkuruoka, hyvin helppo valmistaa kokoaa vain kaikki ainekset ja sekoittaa kastikkeen kanssa ja lusikoi kauniisiin laseihin joista annoksen tarjoilee
Pirteä kirpeän vihreä omena

Pirteä kirpeän vihreä omena

Juuri siksi parhaat päivänsä nähneet kasvikset on helppo hyödyntää nestemmäisenä cocktailina. No mistäs muustakaan, kun kyse on ensisijaisesti jonkin sortin ruokablogista
Poke bowl + kesän eka piknik

Poke bowl + kesän eka piknik

Tämä varaslähtö kesään sai lisälämpöä herkullisesta teriyaki-nieriällä kruunatusta poke bowlista ja vadelmaisesta cocktailista

Alkaneen toukokuun kunniaksi

Vadelma-Rosmariinicocktail. Aloitimme lounaan raikkaalla drinkillä, jonka idean löysin uusimmasta Glorian ruoka&viini lehdestä

Kolme jouluista drinkkiä

Amerikkalaiset juovat joulun alla munatotejaan eli eggnoggeja ja Keski-Euroopassa suositaan meidän glögimme isoäitiä, Gluhweinia, mutta voisiko joulun saada myös cocktailiin
Kokomo Tikibar & Room ja ne parhaimmat pikkujoulut!

Kokomo Tikibar & Room ja ne parhaimmat pikkujoulut!

Tilassa on ruokaravintola (myös lounas), cocktailbaari, yökerho sekä yksityiskäyttöön sopiva tila. Täällä voisi kuvitella järjestävänsä juuri syntymäpäivät, polttarit, työpaikan kemut ja kokoustilaan voi tilata vaikka hauskan cocktail-koulun, joka ohjelmana on aika mainio vaikka pikkujouluissa
Helsinki, hyvää seuraa ja herkkuja

Helsinki, hyvää seuraa ja herkkuja

baari, cocktail, helsinki, pinaatti, ravintola, resepti, risotto, ruoka Pinaattirisotto. Outo ja erikoinen baari, josta hyvällä tavalla tuli mieleen Harry Potterin hämähäkinseittisen kirjaston ja trendikkään cocktailbaarin risteytys (omistajat mahtavat olla kauhuissaan tästä kuvailusta…)

Mestareiden opissa – neljä keväistä drinkkiohjetta

Pieneltä tuntuvalla asialla voi olla cocktailin tekemisessä suuri merkitys. – Juomapuolella on tapahtumassa se mikä on jo tapahtunut ruokapuolella, kehitys on nopeaa ja trendit tulevat maailmalta Turkuun nopeasti, ravintola Old Bankissa työskentelevä Raunio miettii
Väriä ja makuja: katkarapucocktail

Väriä ja makuja: katkarapucocktail

Nyt kovassa nosteessa meidän keittiössä on (edelleen) meksikolainen ruoka sekä turkkilainen ruoka, jotka nahistelevat huomiosta kotimaisten sesonkiherkkujen kanssa