Lapsille tämä piirakka nimiäisjuhlissa maistui. Pullahiiren leivontanurkassa tämä resepti kulkee nimellä "Yhden kulhon piirakka", sillä piirakan valmistamiseen et todellakaan tarvitse kuin sen yhden kulhon
Voit halutessasi lisätä joukkoon mitä tahansa puutarhavihanneksia, jos haluat annokseen hieman lisää ruokaisuutta tai haluat tasapainottaa keräämiesi yrttien makua lapsille tarjoiltaessa
1. Puhdista ja huuhtele mustekalat kunnolla. Poista valkoinen, huokoinen selkäruoto, jos se on jäljellä, muuten riittää, kun tunnustelet sormilla mustekalojen sisältä ja vedät selvästi tuntuvat pienet luut pois
persiljasilppua. 1. Paista sipuli- ja sienisilppua, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää pannulle kuoritut, silputut tomaatit sekä mausteet ja keitä 10 minuuttia