Krepit valmistetaan periaatteessa samasta lettutaikinasta kuin tavalliset ohukaiset, letut ja räiskäleet ja nämä ovat hyvässä tasapainossa eilisen laihdutusintoiluni kanssa
Sekoita jauhot, suola ja kerma ja hieman vettä ja vatkaa ainekset tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa loppu vesi ja munaseos ohukaistaikinaan ja kaada lopuksi taikina siivilän läpi, jotta siitä tulee täysin tasaista
Sekoita taikina, anna turvota 10 minuuttia. 1. 2. Paista pieniä ohukaisia. 3. Viipaloi marjat, mausta liköörillä tai mehulla ja halutessasi tomusokerilla
Tein makeita kreppejä, joten taikinassakin on sokeria. Krepeistä saa suklaisia lisäämällä taikinaan kaakaojauhetta, jolloin jauhoja kannattaa laittaa vähän vähemmän
Vatkaa taikina, anna sen turvota 10 minuuttia ja paista ohuita crêpesejä. 1. 2. Kuori ja hienonna katkaravut karkeasti, sekoita kastikkeen ja tillin kanssa
ánh xèo crepes are Vietnamese street food at its best. Kreppitaikina on tehty riisijauhoista ja siinä on nesteenä kookosmaitoa ja olutta, mikä tekee kuumalla valurautapannulla paistetuista krepeistä extrarapeita
Galette on crepesien ohella Ranskan Bretagnen alueen ikonisisimpia ruokalajeja. Lisää jääkaappikylmä voi kuutioina ja nypi taikina murumaiseksi seokseksi
Taikina tosin näytti paljon paksummalta ja se näytti olevan myös aina jääkaappikylmää. Taikina. Lisää lopuksi ruokaöljy ja Vichyä niin, että taikina on todella löysää
Lisää sen jälkeen keltuaiset, sokeri, maito ja voi taikinaan. Crepes Suzette eli appelsiiniohukaiset on pitkään ollut mielitekolistallani, mutta samalla kun ne ovat niiin hyviä ne ovat myös juuri sitä mitä ei saisi syödä