Lisukkeeksi syntyi panang curry tahnalla maustettuja kasviksia sekä riisiä kahdella tapaa. Pääruuaksi valmistin paistettuja naudanlihasuikaleita, jotka olivat muhineet ensin riisiviinietikkaisessa marinaadissa parisen tuntia ennen paistoa
Siksi mifunkin ilmastovaikutus on vaikkapa pahinta pahista naudanlihaa merkittävästi pienempi, mutta tietenkin kasvipohjaisia proteiininlähteitä suurempi
Pikkuhiljaa inkivääri, chili ja currytahna ovat hiipineet ruokiini. Googleen laitoin hakuun 'naudanliha' ja 'kaffirlimetinlehti', ja sieltäpä avautui kiinnostavia reseptejä
MASSAMAN-CURRY (naudanlihalla) eli KAENG MATSAMAN (nya). Massaman tehdään yleensä naudanlihasta, mutta itse käytin valmista karjalanpaistilihaa, koska siitä tulee mielestäni ihanan mureaa ja pidän possun mausta naudan seassa
Broilerin marinadille lisäpotkua antavat myös curry, chilikastike ja soija. Kyljyksille ja naudanlihalle sopii hyvin tomaattipyreellä, sweet chili –kastikkeella ja soijakastikkeella maustettu marinadi