Menu eilisillä me&i-kutsuilla oli tälläinen*Amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa*Herrasväen pikkuleipiä *Mozzarella-basilika-tomaattipatongit*Aurinkokuivattutomaattipestokiehkurat*Kinkkuananaspikkupitsat*JuustotarjotinLauantainahan ei lasketa kaloreita, hiilareista puhumattakaan
Jäähdytä kakku ennen tarjoilua jääkaapissa, niin että se jähmettyy. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella 3-5 minuuttia. 18 grahamkeksiä (digestive). 1 ½ pkt philadelphiajuustoa, à 227 g
NINA LINCOLNIN JÄÄDYTETTY SUKLAA-JUUSTOTORTTU. Tällainen kakku. Viola-tyyppiset tuorejuustot käyvät). Erota kananmunista keltuaiset ja lisää ne juustoseokseen
Digestive). Tätä kurpitsajuustokakkua tarjoilimme joulukuussa meidän pikku-D. Erityisen kätevän tästä juustokakusta tekee se, että se nimenomaan kannattaa valmistaa etukäteen, mikä tietenkin vähentää työmäärää juhlapäivänä
Käyttämällä gluteenittomia digestivejä ja gluteenitonta suklaapatukkaa, saat kakusta gluteenittoman. Nyt kun tuli vieraita, katsoin parhaaksi testata unelmieni juustokakkua
Perinteinen juustokakun pohja koostuu Digestive kekseistä ja voista/margariinista. Lisäsin tänne perusohjeen lisäksi muutamia variaatioita, jotka tuovat vaihtelua Digestivepohjaan ja sopivina makuyhdistelminä toimivat kerrassaan loistavasti
Halusin kokeilla kerrankin tällaista pientä uunissa tehtävää juustokakkua. Vatkaa juusto pehmeäksi ja kuohkeaksi sähkövatkaimella ja lisää sokeri sekä maissitärkkelys
Keksipohja ei mielestäni erikoisemmin kärsi pakkasessa (ainakaan kaura- tai digestivepohjat). =) Tätä juustokakkua olen tehnyt todella usein (ilman suklaapäälystettä tosin) ja kaikki siihen aina ihastuvat
Pääruoaksi olin päättänyt hankkia taas kuvepaistia ja tarjota sitä maustevoin ja salaatin kera, mutta alkuruoka oli vielä mietinnässä, kun sain soiton juustokauppa Lentävästä Lehmästä