Paistettu valkosuklaavadelmajuustokakku (n. Raaka-aineena käytin taas jälleen itselleni niin rakasta raikasta vadelmaa ja mitä olisikaan justokakku ilman kunnon tuorejuustoa
Pohjaan käytin digestive-keksejä ja ne sopivatkin tähän kakkuun täydellisesti. Itse asiassa kakkua maistellessa mietimme, että tuota paahdettua valkosuklaata olisi voinut sekoittaa myös täytteeseen suoraan, mutta toimi se noin runsaasti päälle ripoteltunakin
digestivejä). Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Jääkaapissa marjat ja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Jääkaapissamme on aina saatavilla kermaa, suklaata ja tuorejuustoja joten niistähän syntyy kuin itsestään raikas ja ihana moussekakku
Tällä kertaa käytin Marie-keksien sijasta digestive-keksejä, niitä kun sattui löytymään kaapista. Pehmeä, täyteläinen, ihanan raikas, sitruunainen juustokakkutäyte, jonka päällä tuoreita mansikoita sekä valkosuklaalla maustettu keksipohja
marianne tai digestive) ilman täytettä sulata n. Raparperi - valkosuklaajuustokakku. Voin melkein väittää, että tässä on tulevan kesän paras kakku, ainakin todella kova kilpailija parhaiden sarjaan
digestivekeksejä. pohjan Marie-kekseistä ja valkosuklaasta ja se oli tooosi innostunut. Tuon jälkeen blogiin on ilmestynyt myös Järisyttävän hyvä sitruunajuustokakku sekä pehmoinen sitruunakahvikakku
Kaada seos paloitellun valkosuklaan päälle ja sekoita. Tässähän kävi juuri niin, että oli heti pakko ensimmäisen kokeilun jälkeen tehdä toinen hieman samanlainen kakku, mutta toki eri värinen,- ja makuinen
Murskaa Digestive keksit hienoksi muruksi. Suojaa kakku tarvittaessa foliolla jos se tummuu. Sulata valkosuklaa lämpimässä vesihauteessa ja kaada suklaasula
mustikka-valkosuklaakakku. Minulla on kauan aikaa ollut tämä kakku todo-listalla. valkosuklaatäyte. Nyt kakkua on kuitenkin jo useampaan kertaan kyselty, niin nyt sen sitten sain tehtyä
Digestive keksejä. Lopuksi laita kakku jääkaappiin hyytymään ja maustumaan päiväksi. 130 g valkosuklaata. 9) Tee lopuksi valkosuklaakerros noudattamalla kohtia 3-7, mutta lisää joukkoon myös 1dl maustamatonta jugurttia. 130 g valkosuklaata. 9) Tee lopuksi valkosuklaakerros noudattamalla kohtia 3-7, mutta lisää joukkoon myös 1dl maustamatonta jugurttia