Tällä kertaa käytin Marie-keksien sijasta digestive-keksejä, niitä kun sattui löytymään kaapista. Kakun tekeminen lähti liikkeelle siitä, kun tajusin, etten ole koskaan tehnyt perinteistä mansikkakakkua, jossa olisi vaalea kakkupohja, kermavaahtoa ja reilusti mansikoita
Painele muruseos kakkupohjalle tasaisesti esim. 200 g gluteenittomia Digestivejä. Lupailin viikonloppuna, että seuraavat päivitykset koskevat synttäritarjottavia
pohjan pitkän kaavan mukaan Digestive kekseistä. Kakkupohja kinuskeineen. Digestivekeksien määrää olen. myös vaihdellut jo tullut siihen tulokseen että kakkupohjan on oltava tarpeeksi
Digestivekeksejä "hiekaksi". Kakku syntyikin samalla tavalla kuin Ryhmähau-kakku eli se sai sisuksiinsa Mielettömän mehevän suklaakakkupohjan sekä mansikkamoussea