Espanjalainen chorizo-makkara ja suomalaiset varhaisperunat sopivat yhteen ja kun näiden kanssa kulhoon laittaa myös sopivasti vihanneksia ja voimakkaanmakuisia välimerellisiä ainesosia, niin lopputuloksena on mahtava ja täyttävä lämmin salaatti
Espanjalainen keittiö on varsinainen monipuolisuuden mekka. Mielestäni hummus on parasta salaatti’kastikkeena’ tai paahdettujen kasvisten kanssa – entäs itse
Espanjalainen perunamunakas Alavutelaisella ripauksella. Revi salaatti kulhoon ja valuta päälle Alavuden öljynpuristamon rypsiöljyä makusi mukaan ( Basilika, Sitruuna, Valkosipuli tai Chili)
Kyseessä ei kuitenkaan ole espanjalainen resepti, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen varsinkin talvi-aikaan, kun vihreä salaatti ei ole parhaimmillaan
Erinomainen kukkakaalimunakas, joka on samankaltainen kuin espanjalainen perunamunakas tai italialainen frittata ja voidaan paistaa pannulla tai uunissa
Juomana oli kesään sopiva espanjalainen Peñascal-roseviini. Herkullinen Caesar-salaatti on helppo löytää monen ravintolan ruokalistalta ja kaupan valmisruoka-palvelutiskiltä