Suklaarouhe on Fazerin valmista taloussuklaarouhetta, jota löytyy kauppojen leivontahyllyltä. Poikkesin tällä kertaa kakun teon kolmen päivän säännöstä (ekana päivänä kakkupohja, seuraavana täyttö, kolmantena koristelu) ja täytin ja koristelin kakun samana päivänä, jotta mousse ei menisi jääkaapissa huonoksi
Yhdistelmä on aika jännittävä, vaikka Fazerilla on toki ollut salmiakkisuklaata jo tovin. Oikeastaan kakku on vain periaatteessa samalla reseptillä tehty, kuin kolmensuklaan "Emmie" kakku, johon on lisätty salmiakkia
Sitten aivojen keskeltä kaavitaan jähmettynyttä massaa noin tennispallon kokoinen määrä - niin että reunoille jää koskematonta massaa ainakin kolmen senttimetrin verran
Lähtökohtana toimi FazerinKolmensuklaan browniet (ohje löytyy täältä). "Kakku" on uunista otettaessa aika pehmeän oloinen, mutta se kiinteytyy jäähtyessään
puoli levyä Fazerin sinistä. Kolmensuklaankakkuihin varmasti löytyy netistä ohjeita vaikka millä mitalla, mutta jos innostutte joskus kokeilemaan tätä niin suurinpiirtein näin minä tein