Kirjan nimi on Ruokaa rennosti – Gluteeniton & maidoton, kiitos. Molemmat meistä on myös innostuneita ruoanlaitosta ja leivonnasta, joten päädyimme yhdessä leipomaan suklaakakkua
Omaksi suosikiksi on noussut Brunbergin tumma suklaa, joka on sekä gluteeniton että laktoositon. Gluteeniton ruokavalio asettaa omat haasteensa herkutteluun
Omaksi suosikiksi on noussut Brunbergin tumma suklaa, joka on sekä gluteeniton että laktoositon. Sallisen värikäs sokeriströsseli on myös gluteenitonta
Omaksi suosikiksi on noussut Brunbergin tumma suklaa, joka on sekä gluteeniton että laktoositon. Sallisen värikäs sokeriströsseli on myös gluteenitonta
(laktoositon, luontaisesti gluteeniton, munaton) Ohje sama kuin täytekakussa, mutta lisäsin taikinan joukkoon kaakaojauhetta 2-3 rkl ja puolitin ohjeen määrät. Päällysteeseen on sulatettu noin 150 g tummaa suklaata, johon on jäähtymisen jälkeen lisätty laktoositonta kermaa noin1dl
Toiveena oli gluteeniton ja laktoositon täytekakku, makuina mansikka, valkosuklaa ja sitruuna. - Huomioi, että laktoosittomaan kakkuun tarvitset maidotonta tai laktoositonta valkosuklaata
Mustapapubrowniet (gluteeniton, laktoositon). Olen muistaakseni täällä aikaisemmin julkaissut papusosetta sisältävän suklaakakun ohjeen - tai sitten muisti falskaa ja olen tehnyt sitä kotona ja unohtanut postata reseptin
)Kotiliesi gluteeniton ja laktoositonsuklaakakku. Tämmöisellä ohjeella tein suklaakakku kokeilun, mutta mun kakusta ei tullut ihan niin herkullisen näköinen, kun tuolla linkissä oleva kakku on
Laktoositonta ja gluteenitonta suklaatakaan en tiedä kuin Brunbergin tumman. 6 dl laktoositonta vispikermaa500 g vaniljanmakuista soijarahkaa2 tl aitoa vaniljasokeria200 g Brunbergin tummaa suklaata3 liivatelehteä1 iso rkl vettäVatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. 6 dl laktoositonta vispikermaa
Gluteenitonsuklaakakku. Jauhottomuuden vuoksi kakku on gluteeniton ja sopii siksi keliaakikoille. Jos reseptiin käyttää lisäksi laktoositonta voita, se on lisäksi laktoositon
Gluteeniton. Laktoositon. Esimerksiksi sitruunajuustokakkua, suklaakakkua, marjarahkakakkua tai omena-kanelikakkua… Vaihtoehtoja eri variaatioihin on rajattomasti, useita kerroksia, raakahilloa, banaania, taatelitahnaa tai pähkinärouhetta, kuorrutuksia, marmorointeja… Voimakkaita värejä saa esimerkiksi mustikasta, kurkumasta, sahramista, punajuuresta ja spirulinasta